Prijslijst 2024 huisje77 vs2

Bijkomende kosten

  • Alle prijzen zijn incl. energiekosten, internet, toeristenbelasting, zwembad en recreatieteam
  • Excl. schoonmaakkosten van €90,=
  • Bedlinnen kunt u huren voor €11,= p.p.

Buiten de schoolvakanties van het midden en noorden om, is het zwembad gesloten van ma. - vr. van 16.00 tot 19.00 uur i.v.m. zwemlessen.

Meer info of boeken? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 06-53830047. Aankomst en vertrek op vrijdag of maandag. Aankomst tussen 15.00 en 17.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.

Het is niet toegstaan uw auto bij de bungalow op te laden. Er staan staan laadpalen op de algemene parkeerplaats waar u met uw eigen tankpas uw auto kan opladen.

Betalingsvoorwaarden

Na ontvangst van de bevestiging en factuur graag de aanbetaling binnen 8 dagen voldoen. Deze bedraagt 25% van de totale kosten. Het resterende bedrag dient uiterlijk zes weken voor de aankomstdatum te worden voldaan. Bij boekingen binnen zes weken voor de aankomstdatum dient het bedrag in één keer te worden voldaan, dit geld ook voor bedragen onder de 200,00 euro.

Annuleringsvoorwaarden

Bij een annulering zijn annuleringskosten verschuldigd. Deze bedragen bij annuleringen tot 60 dagen voor de aankomstdatum 25% van de totale kosten. Bij annuleringen binnen 42 dagen voor de aankomstdatum zijn de totale kosten verschuldigd. Indien u een annuleringsverzekering wenst af te sluiten adviseren wij u contact op te nemen met een verzekeringsmaatschappij of bank.

Aansprakelijkheid

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, verlies of beschadiging van goederen of voor ongeval of verwondingen van personen, tijdens of ten gevolge van verblijf in de bungalow en/of op het bungalowpark. Tevens kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het onklaar of eventueel buiten werking raken van technische installaties of het uitvallen van voorzieningen/faciliteiten in de bungalow en/of op het park.

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op!

Stefan & Margriet de Kogel

ADRES

Bungalowpark Hoge Hexel
Bruinehoopsweg 6, bungalow nr 77
7645 BJ Hoge Hexel

TELEFOON

06 53 830 047 of 0182 620 255

EMAIL

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.