Gastenboek

Voeg een bericht toe


febr 2021

Beste familie de Kogel,

We hebben heerlijke dagen gehad! Het is er heerlijk rustig en je loopt zo naar een fiets- of een wandelroute. Wij hebben fietsen gehuurde bij de Boshoeve en hebben daar een mountainbike-clinic gevolgd. De volgende dag hebben we nog zelf een mountainbike route gevolgd. We hebben de rode route gevolgd, echt een aanrader. We hadden heel mooi weer en hebben heel veel buiten gezeten. We hebben veel gebruik gemaakt van de fietsen en de trampoline. Ook vonden we de WII heel leuk :) We hebben het heerlijk gehad.
Groetjes van S, I, I en E


zaterdag, 05 februari 2022
juli 2021

Beste Stefan & margriet,

Wat is dit een mooi huisje en een heerlijke tuin/plek. We hebben weer veel gedaan, o.a. naar Wildlands, varen op de Regge, Hellendoorn, naar het Lageveld, wezen wokken bij de Sallandse Berg en natuurlijk heerlijk gezwommen op het park.


zaterdag, 05 februari 2022
september 2021

Beste Margriet en Stefan,
We hebben het heerlijk gehad in dit leuke, gezellige huisje op een prachtige plek. Heerlijk zomers weer. Hele dagen buiten wandelen en fietsen en genieten van de tuin. Wat een mooie omgeving is het hier! Wat wil een mens nog meer? Zeker voor herhaling vatbaar! De vijvertuinen van Ada Hofman zijn ook een aanrader.


zaterdag, 05 februari 2022
13 - 20 augustus 2021

Beste fam de Kogel,

Het was weer heerlijk in dit voor ons bekende huisje geweest te zijn. Wat een mooie kachel en heerlijk matras. Goed geslapen. Deze week geen zon gezien, maar gelukkig was het droog. We hebben ons wel weer vermaakt zo met elkaar (onze dochter met gezin in ander huis) en nog meer bekenden van andere jaren. Zo hoor je de kinders niet. En zij nog een dag samen kunnen fietsen, wat is het hier mooi. Zoveel bloeiende heide en ook heerlijk door de bossen. Varen op de Regge was ook leuk! Vandaag alweer onze laatste vakantiedag hier, hartelijk dank!


zaterdag, 05 februari 2022
23 juli - 6 augustus 2021

Beste Stefan en Margriet

Weer genoten in jullie huisje. Gezwommen/gefietst/uitjes gedaan. Misschien nog een keer tot ziens!

Fam. O


zaterdag, 05 februari 2022
 
Powered by Phoca Guestbook

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op!

Stefan & Margriet de Kogel

ADRES

Bungalowpark Hoge Hexel
Bruinehoopsweg 6, bungalow nr 77
7645 BJ Hoge Hexel

TELEFOON

06 53 830 047 of 0182 620 255

EMAIL

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.